-


Min nya klänning

Vet inte om ja ska ha kvar denna underbara skapelse, någon som är intresserad?

Dark

Nu sitter jag hära, liknar en barbie. Ska snart hoppa på min buss. Ska till stan och shoppa med Iris, sedan blir det middag hos Sophie. Har färgat mitt hår, riktigt mörkt blev det. Men ja diggar det. Tänkte bjuda på en bild men verkar inte om överförnings shiten vill fungera så jag beklagar. Kisses

You can call me Miss.D - D in Danger

´
3 snabba
Jag klättrade när jag var mindre
Jag älskar höjder
Jag vill hoppa fallskärm/bungyjump

Grattis Sophie

Har börjat knapra på min resmué av året som läggs upp i bloggen den 31 dec. Fan vad året har gått snabbt.

Förövrigt är jag fortfarande sjuk, och min älskling Sophie fyller 16 idag. Grattis hjärtat!
Får stanna hemma från skolan imorgon med, men ska på Sophies födelsedags maskerad middag imorgon då jag ska försöka lika blair. Time to shine.
Nu ska jag fortsätta på resmué. Kisses


Tyck synd om mig

Jag är.. trött, uttråkad, sjuk. Min mor kom hem med en mysig halsduk, vantar och choklad. Nu ska jag återgå till soffan min och spendera ett antal timmar framför mtv, och hoppas på att bli friskare. Hoppas jag är back on track tills på fredag. Hoppas ni läsare mår bättre än mig.

Kisses, Erica


Victorias VS Erica


Sneak a peak

I change my mind. Här får ni se lite av min nyårsklänning jag beställde nyss.


































Come closer


3 saker om mig ni inte visste 
Jag har jätte dålig sångröst
Jag brukar äta mer än min far
Jag har ett häftigt temperament

Live life

Jag har ont i min hals och huvud. Ångest också.. Besviken också. Hoppas ni mår bättre än mig. Skulle luncha med Eddie men får se hur det blir med det. Nu tänker jag sova igen. Puss på er cyberfolket.


SNÖ?

Snö.. jag hatar snö. Trodde Iris skojade med mig när hon sa att jag skulle titta ut. Ett tjockt jävla lager. Och min vinterjacka har jag blivit bestulen på. Måste köpa ny imorgon.
Hur som helst, igår hämtade Janne och Iris upp mig, då drog vi på bio och kikade på saw 5, äcklig. Men trodde den skulle vara bättre. Idag blir det maskerad.
Är för sur att blogga. Ni får se min svårslagna outfit senare. Kisses

Nyårs fin



Help me

Jag har besluts ångest vad jag ska beställa för klänning till nyår - hjälp mig!

Ge mig mat

Fan vad sugen jag är på lördag, det blir en bra lördag. Förövrigt är jag rent utsagt ursvulten. Lunchen på seven blev ingen hit. Skönt med sovmorgon imorgon, det är jag värd efter dagens slit.
Ska sola as usual efter middagen. Sen chilla, roligare än så blir det inte idag. Lägger upp dagens outfit senare för att göra bloggen roligare, bra idé va? Visste att ni skulle digga den.

Kisses so far


Jag vill skaffa mig isblåa linser


I don't believe you know me


3 saker om mig ni inte visste 
 Jag vill inte gå till skolan när jag känner mig ful
Jag blir hysterisk när folk missbrukar ordet älskar
Jad undviker kärlek för att jag är rädd att bli sårad.

Trött

Resmué av helgen, fredagen var allt annat än rolig. Okej lite rolig men inte särskilt, var på chillkrök vid rådhuset. Gårdagen spenderades på ikea med mami och min syster, köpte en lampa, mattor, ljus, kuddar, plädar osv. Ska dit nästa vecka med och införskaffa mig mer. Därefter slockande jag, skulle dragit ut till täby men hade ingen ork. Idag har jag kollat på två bra filmer. Båda kärleksfilmer as usual. Såg att det snöade ett tag också. Fan, måste köpa ny vinterjacka. Förslag på något snyggt?
Snart ska jag gå och sola med Iris så får hon berätta om gårdagens bravader. Kisses.

Pimp my mössa


He can't read my pokerface

Har pillat lite på bloggen min nu, men är långt ifrån klar. So far, so good.
Idag har jag shoppat med mami och lunchat på söder. Fick med mig hudvårdsprodukter, en spetströja och en svart spets bh. Bilder kan läggas upp någon annan dag. Efter spenderat ett antal timmar med mami drog jag mig till Iris där Frida och Jennie också var, umgicks lite. Sedan gick jag, Frida och Iris till donken vid globen. Sedan mötte vi upp José och hans kompis Micke så drog vi en biltur. Sedan drog jag hem nu sitter jag här. Ska träna på mitt idrotts prov jag har imorgon.

Kisses.

Välkommen till min nya blogg!

Jag gjorde ett impulsivt ryck och tog bort min blogg. I samma sekund ångrade jag mig, saknade ni mig? Tänkte väl det.

RSS 2.0